WAAROM EEN ECHTE DAVIDSBOOM?

Het kopen van een kerstboom kost tijd: een zoektocht naar de juiste boom kost u al gauw een halve dag!

Het is namelijk een hele klus. U moet uitzoeken waar u de boom wilt halen, u moet op stap de verkeersdrukte in, een boom uitzoeken, inladen, uitladen, naar binnen brengen, de auto schoonmaken, de boom plaatsen, enzovoorts. U kunt dit allemaal door ons laten doen.

En kerstbomen geven nogal wat overlast: overal naalden! Met name in uw auto.

Het opzetten en rechtzetten van de boom moet goed gebeuren, anders blijft u er weken aan werken. Onze bezorgers weten precies hoe dat moet, en doen dit graag voor u.

Kwaliteit: pas na enkele weken blijkt of u de juiste boom heeft uitgekozen. Het vinden van een goede kerstboom is niet eenvoudig. Er zijn veel kwaliteitsbomen te vinden, maar nog veel meer slechte bomen. Wij besparen u dat traject. Wij hebben verstand van bomen, en hebben onze eigen kwaliteitscontroles.

Duidelijkheid: op ons overzicht vermelden wij duidelijk hoeveel een boom kost, welke soort het betreft, en hoe groot hij is. U weet precies wat u krijgt.

‘Kerstbomen zijn slecht voor het milieu‘, is een veelgehoorde uitspraak. Over de populaire misvatting dat u door een kunstboom te kopen ons milieu een dienst bewijst kunt u hier een artikel lezen. Over boomverbranding en de gevolgen daarvan het milieu, kunt u hier lezen.