WIE IS DAVIDSBOOM?

Al meer dan 20 jaar is Davidsboom de grootste kerstboomleverancier van Nederland, gespecialiseerd in het bezorgen van kwaliteitsbomen bij liefhebbers, bedrijven en instellingen. Met name in de regio Amsterdam is het opvallend hoeveel bedrijven er ‘mooi geboomd’ bijstaan.

Davidsboom is geen massa-bomenschuiver, maar een kwaliteitsbedrijf. Indien u elders uw boom voor een paar tientjes minder kunt halen en u geeft daar de voorkeur aan, dan juichen wij dat van harte toe. Ieder zijn meug. Echter, indien u kwaliteit, representativiteit en een goede service belangrijk vindt, bent u bij ons aan het goede adres.

Niet voor niets zijn wij leverancier van gerenommeerde hotels, hoofdkantoren van banken en verzekeringsmaatschappijen en andere bedrijven met een grote displaygevoeligheid. En -jawel- wij leveren ook aan andere kerstboomleveranciers ten behoeve van hun meest kritische klanten.

Davidsboom is gespecialiseerd in maatoplossingen, bijvoorbeeld ‘extra grote bomen’ of ‘1000 boompjes af te leveren bij al uw relaties’. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch, of per fax of e-mail contact met op opnemen. Op deze website vindt u informatie over ons assortiment en een prijsopgave. Uiteraard kunt u ook hierover contact met ons opnemen.

Tenslotte: vanaf 1 december vindt u ook kerstbomen van Davidsboom op straat in Amsterdam en wel bij onze verkooppunten op de Nieuwmarkt in Amsterdam-Centrum en op de hoek Beethovenstraat – Brahmstraat in Amsterdam-Zuid.

Wij wensen u een fijne kerst, met een mooie boom!